Search found 188 matches

by kraich
25 Jul 2009 00:04
Forum: Tekniikka / Hardware
Topic: Roccat ja suomi
Replies: 3
Views: 6576

Re: Roccat ja suomi

by kraich
15 Jul 2009 20:43
Forum: Pelit ja pelaaminen / Games and gaming
Topic: Halvat pelit
Replies: 232
Views: 116071

Re: Halvat pelit

Operation Flashpoint 2: Dragon Rising EUR 23.49 Free Delivery kotiin kannettuna siis :P Pre-order. | Due for release on 25/09/2009 http://www.play.com/Games/PC/4-/5211831/Operation-Flashpoint-2-Dragon-Rising/Product.html joitain viikkoja sitten tuo pre-order hinta oli vielä 32€.. nyt oli näköjään pu...
by kraich
07 Jul 2009 00:33
Forum: FinnKillas - Public Corner
Topic: Ostatko arma 2?
Replies: 13
Views: 9114

Re: Ostatko arma 2?

Mjoo ite katselin tätä hetken pelattavan, tuli huono olo joka ei johtunut vahvan & pehmeän nauttimisesta vaan tähän on viritetty vähemmän veikeä *blurrrrr*-efekti. Muutenhan tuo vaikutti ihan kohtuu pätevältä. joo.. tuo efekti on liiankin häiritsevä, mieluummin juoksentelee 3rd personissa ympäriins...
by kraich
02 Jul 2009 00:49
Forum: FinnKillas - Public Corner
Topic: Ostatko arma 2?
Replies: 13
Views: 9114

Re: Ostatko arma 2?

Tulihan tuo ostettua.. Play.com tais olla 32ekee kotiin kannettuna..
steamissa ruinaavat 50ekua.. huh huh
by kraich
15 May 2009 21:00
Forum: Tekniikka / Hardware
Topic: Ati 4870...jopa xbox on hiljainen.
Replies: 14
Views: 4892

Re: Ati 4870...jopa xbox on hiljainen.

EVEn grafiikka asetuksista Present Interval asetus ---> Interval One.. huippu fps laskee mutta pysyy tasaisempana.. ei kuormita täyttä höökyä GPUta kokoajan --> hiljenee huomattavasti..
by kraich
19 Oct 2008 13:11
Forum: Viemäri / Junkyard
Topic: Farmsluts
Replies: 1
Views: 1277

Re: Farmsluts

by kraich
24 Sep 2008 08:47
Forum: Tekniikka / Hardware
Topic: PS3 + PLAYTV
Replies: 8
Views: 3385

PS3 + PLAYTV

jees.. Eilen saapui Play.comista ennakkotilaamani PLAYTV palikka pleikkariin, eli kyseessähän on TV viritin PS3lle jossa valmius teräväpiirto vastaanottoon (2viritintä) http://www.gadgettastic.com/wp-content/2008/05/sonyplaytv-lg.jpg Ensi testeissä osoittanut olevansa ihan näppärä laite, muuntaa ple...
by kraich
02 Aug 2008 10:21
Forum: Viemäri / Junkyard
Topic: HD projector
Replies: 1
Views: 1220

HD projector

by kraich
31 Jul 2008 19:37
Forum: Viemäri / Junkyard
Topic: Website that can tell your gender
Replies: 11
Views: 3829

Re: Website that can tell your gender

Likelihood of you being FEMALE is 2% Likelihood of you being MALE is 98% Site Male-Female Ratio google.com 0.98 yahoo.com 0.9 myspace.com 0.74 youtube.com 1 imageshack.us 0.87 mininova.org 1.63 newegg.com 2.23 thepiratebay.org 2.13 torrentz.com 1.99 intel.com 1.78 logitech.com 1.41 gmail.com 0.9 amd...
by kraich
15 Jun 2008 11:41
Forum: Viemäri / Junkyard
Topic: WOWOW
Replies: 0
Views: 961

WOWOW

by kraich
06 Jun 2008 12:34
Forum: Tekniikka / Hardware
Topic: Uutta konetta
Replies: 41
Views: 13055

Re: Uutta konetta

5 konetta kasannut sonata III koppaan, kahdesta possahtanut poweri, toinen kesti 5kk ja toinen reilun vuoden.
Nuo kosahtaneet oli sitä vanhempaa Smartpowerin mallia joissa tais tuo palautus prosentti olla reilusti yli 30...
by kraich
04 May 2008 11:16
Forum: Yleinen keskustelu / General discussion
Topic: Sony pissii silmään PS3 pelaajia
Replies: 5
Views: 3683

Sony pissii silmään PS3 pelaajia

jahas.. Sony sitten myy PS3 online storessa ladattavaksi Gran Turismo 5:Prologue jolla hintaa siellä 39,95€, saman pelin kun saa esim play.comista levyversiona kotiin kannettuna 25,49€ jokin tuossa hinnoittelussa mättää... http://www.play.com/Games/PlayStation3/4-/3595201/Gran-Turismo-5-Prologue/Pro...
by kraich
24 Apr 2008 17:41
Forum: Viemäri / Junkyard
Topic: Penguins
Replies: 0
Views: 858

Penguins

by kraich
05 Jan 2008 15:47
Forum: Tekniikka / Hardware
Topic: Tulevaisuus askarruttaa... HD dvd vs Blue-ray?
Replies: 33
Views: 13987

Re: Tulevaisuus askarruttaa... HD dvd vs Blue-ray?

Käänne formaattisodassaWarner hylkää hd-dvd:n Dvd-sota saattaa olla pian ohi. 5.1. 14:29 Jos uusien dvd-formaattien välinen 'sota' oli Sonyn mukaan pattitilanteessa, niin nyt Warner Bros. Entertainment on saattanut ratkaista taistelun lopullisesti blu-rayn eduksi. Elokuvayhtiö ilmoitti tukevansa te...